HTML

Külső feed

Houston we have a problem

Ajánljuk még

Utazz el te is

<a href="http://www.linkedtube.com/_DndRqnO5-sd40f698a5f23abc13eccf6f0e84076d6.htm" data-mce-href="http://www.linkedtube.com/_DndRqnO5-sd40f698a5f23abc13eccf6f0e84076d6.htm">LinkedTube</a>

Kinga és Anza Indiában

Élménybeszámoló és Útleírás Indiáról

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Wágner Erika: Jól mutatsz a helyi mopeden. Nagyon tetszik, hogy olyan munkát végzel, amihez fantasztikusan értes... (2011.08.14. 10:00) Sadhna
  • czovekagi: Szia Zsuzsika és Kinga! Szeretettel és aggódással gondolunk Rátok és figyeljük a mindennapjaitoka... (2011.08.10. 20:29) Chicken Butter Jahanvi's birthday

2011.07.20. 22:13 testünk-egészségünk

Oltások, Visum India

Sunita a dundalki körzeti orvos a következő  védőoltásokat adta be:

-HEPATITIS A

-TYPHOID POLYSACCHARIDE

-DIPHTHERIA

-TETANUS

-POLIOMYELITIS

A malária védőanyagot valószínűleg 2 nap múlva kapom meg.

 

Kinga Nantban tanul és ezt a félevet csak julius 25-én fejezi be. Sajnos senki sem emlékezik tisztán, milyen oltásokat kapott tavaly a Brazil útra, így a mami és Boti is elkeseredetten keresték a sárga oltási könyvét az elhagyatott fehervéri szobájában. Felhívtam az oltási központot, nagyon kedves ügyintéző segített feltérrképezni a lehetséges megoldásokat. A legjobb választásnak tünt, ha a családból valaki meghatalmazással kikéri az oltási könyv másolatát (4000 Ft), ami alapjan a francia orvosok kitalálhatják mire van szüksége Kingának. És ekkor felhívtam Erikát, akit megkértem -több szem többet lát alapon-, keresse ő is egy kicsit azt az oltási könyvet. Negyed órán belül kaptam a hívást, hogy megtalálta az oltási könyvet. :)

Köszönjük Erika!

Ezek alapjén Kinga érvényes oltásai:
 

Tífusz        érvényes :2013 07

Agyhártya  érvényes :2013 07

Diperte      érvényes :2020

Megkönnyebbülés, legalább tudjuk mi a kiinduló pont. Kingával nem beszéltünk 2 napja, de megigérte, hogy a helyi orvossal felíratja az oltásokat.

Kinga hétfőn megkapta a nagykövetségtől a levelet, hogy a Vizumja elkészült, mehet érte.

"Madame, Monsieur Ms. KINGA ,

Votre demande de visa enregistrée sous la référence nous a été restituée par l`Ambassade de l`Inde. Votre demande est actuellement à votre disposition au Centre de Demande de Visa aux horaires de retrait de dossier."

Az én Vizumom kérdéses. A dublini nagykövetség szerint péntekig biztosan nem készül el, amiben csak az a probléma, hogy hétfőn (jul 25) repülünk Nantba a Kingához. Kinga még azon a hétvégen szeretne Indiába utazni, egyenesen Nantesból. Már tényleg úgy néz ki nem megyünk együtt. Kitombolhatja magát a kicsi lány mire utólérem..

Több isnfo:

http://safe4travel.com/

http://www.fitfortravel.nhs.uk/destinations/asia-(east)/india/india-malaria-map.aspx

Szólj hozzá!

Címkék: utazás india vizum oltások


A bejegyzés trackback címe:

https://indiaiutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr293084682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása