Érdemes kipróbálni a helyi papaja gyümölcsöt, ami gazdag c-vitaminban és lehűtve kellemesen frissít a trópusi melegben.
Indiában, papaya tenyésztés és exportálást több mint 30 éve kezdték 100 behozott és 16 helyi törzs bevezetésével. Egy jól ismert és kedvelt fajta a "Coorg Honey Dew" a Chethalli Kertészeti Kutató intézet tenyésztése.
A legegyszerűbb elkészítése, ha tisztítás után kockákra vágjuk és kevés cukorral megszórjuk. A cukortényleg csak a hab a tortán. Mi ezt esszük ebédre, könnyű és zamatos.
Latin-Amerika tájain él a mondás, ha valamit nagyon jónak talalnak, ezzel a jelzővel illetik:
Papaya cukorral!
Isteni még a mézes papaya shake>>
Jó étvágyat!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.