HTML

Külső feed

Houston we have a problem

Ajánljuk még

Utazz el te is

<a href="http://www.linkedtube.com/_DndRqnO5-sd40f698a5f23abc13eccf6f0e84076d6.htm" data-mce-href="http://www.linkedtube.com/_DndRqnO5-sd40f698a5f23abc13eccf6f0e84076d6.htm">LinkedTube</a>

Kinga és Anza Indiában

Élménybeszámoló és Útleírás Indiáról

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Wágner Erika: Jól mutatsz a helyi mopeden. Nagyon tetszik, hogy olyan munkát végzel, amihez fantasztikusan értes... (2011.08.14. 10:00) Sadhna
  • czovekagi: Szia Zsuzsika és Kinga! Szeretettel és aggódással gondolunk Rátok és figyeljük a mindennapjaitoka... (2011.08.10. 20:29) Chicken Butter Jahanvi's birthday

2011.08.08. 11:31 testünk-egészségünk

Udaipur felé

 10:00kor indult a gep Becsből és kb. 8 órás útra számíthattunk.

Bukarest, Teherán, majd Afganisztan, Pakisztán felett repültünk, és hely idő szerint este 10:02-re érünk Mumbaiba, aminek eredeti neve Bombai. Innen még egy esti reptéri éjszakázás után vár ránk a 2 órás út Udaipurba. Kingával a mumbai reptéren találkozunk a tervek szerint.  Örömmel telt el, hogy sikerült összeszerveznünk ezt a talalkát és hogy együtt tölthetünk egy kalandos felfedező utat Udaipurba. Magam nem valószínű, hogy nekiindultam volna egy ilyen kalandnak de így Kingával is lehetek, embereknek is segíthetek és közben magam is exotikus tájakon járhatok exotikus emberek között.
 
What a big trip! I am so glad tho have this opportunity to go to Seva Mandir, explore this part of the word and meet Kinga meantime.
The flight was just nice, but long enough for me. From Vienna we left Bucharest, htan Afganistan, Pakistan,in our way to Mumbai. We will arriwe at 10:02 at local time. Kinga supposed to be there at that time, and after an overnight stay, we are going together to Udaipur in the morning.
It is so exciting to get to know other cultures, help to ather people and meantime to be with my doughter, Kinga. This is a rear opportunity for me, and I am glad to have it.
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://indiaiutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr773133620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása